Traineri & Ambasadori
Janet Nails Academy

Alexandra Dura

Trainer Janet Nails Academy

    Aș putea spune că de mică mi-a placut să am unghiile curate, crescând a început să îmi placă și mai mult să le am îngrijite și frumoase.. În 2010 am pășit în magazinul Janet și apoi am urmatul cursul de stilist protezist de unghii false .
     Eram și sunt încantata când văd mulțumirea clientelor. Mi-am făcut curaj și am spus ‘’de ce nu?’’ M-am îmbogațit cu multe cunoștințe despre unghia naturală, mi-am îmbunatațit tehnica și am urmat cursul de Trainer.

ALEXANDRA BODICI

Trainer & Ambasador
Janet Nails Academy

 Great things never came from comfort zones.

Hortenzia Cermian

Trainer & Ambasador
Janet Nails Academy

  Întotdeauna m-am considerat un om ambițios și pe același principiu, am înțeles că nu exista limite decât atunci când ți le impui singur. Sunt genul de persoană care iubește conceptul de “reinventare personală” și in acest spirit, mi-am asumat de-a lungul vieții destul de multe riscuri, având însă ca țintă împlinirea propriilor vise si pasiuni. 

- AMBASADORI JUNIORI -

Ana Maria Pletea

Junior Ambasador
Janet Nails

Mă consider o persoană devotată, ambițioasă, mereu în căutare de inedit, deschisă și mereu în sprijinul oricui.  Pun pasiune si devotament in tot ceea ce întreprind, am curaj să fac fața oricărei provocări și de aceea mi-am dorit mereu să demonstrez faptul că atunci când îți dorești cu adevărat ceva poți reuși