Traineri Janet Nails Academy

SANDY

Trainer Janet Nails Academy

De ce nu altceva? 
     Din pasiunea mea pentru desen și din dorința de a avea unghii lungi și frumoase. Da, ideea de la care am pornit a fost sa fac un curs din care să învaț cum se folosesc corect gelurile ca apoi să îmi fac singură unghiile. Am urmat un curs de bază la Janet, în anul 2009 și de aici a început dorința de a învăța și exersa cât mai multe tehnici, modele, forme și tot ce ține de acest domeniu. 
           Din dorința de a avansa și mai mult în domeniu, am hotărât să mă mut in Timișoara și am ajuns din învățăcel să fiu trainer la Janet, de unde am început.
   

Alexandra Dura

Trainer Janet Nails Academy

    Aș putea spune că de mică mi-a placut săam unghiile curate, crescând a început să îmi placă și mai mult să le am îngrijite și frumoase.. În 2010 am pășit în magazinul Janet și apoi am urmatul cursul de stilist protezist de unghii false .
     Eram și sunt încantata când văd mulțumirea clientelor. Mi-am făcut curaj și am spus ‘’de ce nu?’’ M-am îmbogațit cu multe cunoștințe despre unghia naturală, mi-am îmbunatațit tehnica și am urmat cursul de Trainer.

Ambasadori Janet Nails Academy

Mirela Cătălina Matei

Andrea Balogh

Tânara talentată şi creativă, Andrea este absolventă a Politehnicii din Timişoara. A ales însă să muncească ceea ce îi place mai mult: manichiură, având o experiența de mai bine de 8 ani in domeniu.

Moise Alexandru

Pot spune că tot ceea ce fac în ziua de azi îi datorez mamei mele. Încă de mic o însoțeam mereu pe mama mea peste tot, mai ales atunci când mergea la manichiură, fiind de multe ori nemulțumită, m-a determinat să fac prima manichiură – aveam 16 ani. Pot spune că am avut și puțin noroc din cauza că sunt băiat și am ales această meserie, pentru ca toate doamnele sunt curioase de cum le-ar putea face un băiat manichiura.
Dar niciodată sa nu spui niciodată! .. dacă ai pasiune și pui suflet.