Bună, eu sunt

Nail Stylist
TRAINER & AMBASADOR
JANET NAILS

01 About

Se spune ca dacă îți dorești cu adevărat ceva și acționezi, poți obține acel lucru. Ei bine, asta mi s-a întâmplat și mie!  Încă o data realizez ca nimic nu este întâmplător… 
Permiteți-mi, va rog, sa va descriu evoluția mea în aceasta lume a artei, care privita din diferite perspective poate fi complexa sau simpla. 
La începutul carierei mele ca nail technician îmi doream cu o sete nebuna sa evoluez cât pot eu de mult și repede, bineînțeles ținând mereu pasul cu ceea ce este nou în acest domeniu. Însă cu trecerea timpului am realizat ca cel mai greu de mulțumit nu sunt clientele mele ci “Eu”. 
Am urmat diverse cursuri de perfecționare în diferite tehnici complexe, dezvoltare profesionala și strategii de marketing. 
Din dorința de a trece la următorul nivel în domeniul unghiilor tehnice și a carierei mele, am obținut la începutul acestui an (2020)  diploma de Trainer/ Formator, care ma ajuta sa împărtășesc cunoștințele mele fetelor dornice sa pășească în acest domeniu. 
Sunt tot mai convinsa ca aceasta meserie ma definește deoarece ma consider un om ambițios,autodisciplinat, înzestrat cu multa răbdare, creativitate, pasiune, curaj, umor și încredere. 
Un defect al meu, care este apreciat cel mai mult, ar fi ca niciodată nu sunt pe deplin mulțumită de etapa în care ajung, mereu îmi doresc sa ating nivele cât mai greu accesibile.  Am înțeles ca aceasta este cheia către succes în orice domeniu de activitate si atunci când iubești ceea ce faci! 
Sunt foarte entuziasmata de colaborarea cu unul dintre cele mai renumite și consacrate branduri de pe piața în domeniu beauty și anume JANET NAILS. 
Dacă te-am convins sa citești pana aici, te invit sa ne cunoaștem personal prin intermediul unei programări la manichiura, pedichiura, participarea la cursuri si/sau recomandări produse Janet Nails.

02

SMOKE EFFECT & YELLOW BABY BOOMER
GEL UV 4D - PLASTILINĂ
cu pietricele
DETALIU - Glitter
Le ROUGE
Timeless chique

03

vezi toate videoclipurile pe pagina de youtube Janet Nails

04

pentru informații și programări, nu ezitați să mă sunați

0754 264 102