Curs Tehnic

Dry Manicure

și aplicarea ojei semipermanente cu apex

La acest curs vei învăța TEHNICA DRY MANICURE cu ajutorul căreia vei oferi clientelor o manichiură frumoasă si rezistentă. Prin această tehnică vei învăța îndepărtarea cuticulei folosind pila electrică cu biți potriviți si pregatirea patului unghial înlocuind metoda clasică. Executarea corectă a acestei tehnici are avantajul ca ajuta la aplicarea bazei si culori de oja semipermanenta/gelurilor sub cuticula având o rezistență mai mult timp!

    Acest curs se adresează tehnicienilor ce realizează manichiuri cu geluri UV sau ojă semipermanentă, care doresc sa ofere clienților lor o manichiură impecabilă.

De ce Dry Manicure?
➡️ scurtează timpul de lucru
➡️ nefolosind apa,cuticula este mai usor de observat si îndepărtat
➡️ ajuta la o aderența mai buna a gelurilor/oja semipermanenta
➡️ se poate aplica culoarea foarte Aproape sau sub cuticula

Ce vei învăța la acest curs?
Teorie + Practica
🌸 Anatomia unghie
🌸 Folosirea corectă a pilelor in functie de duritate
🌸 Folosirea pilei electrice si a biților de freza
🌸 Pregătirea corecta patului unghial
🌸 Aplicarea bazei de oja semi fara a atinge cuticula
🌸 Formarea apexului
🌸 Aplicarea culori de oja semi
🌸 Realizarea de designuri pe oja semi + mici trucuri

Gata cu teama că “dar daca nu-mi reușește”, profita acum de acest preț imbatabil și diferențiază-te de concurență.

Consumabile: Toate materialele consumabile (Geluri, Pensule, Lămpi, Pile, Biți, etc., etc.) necesare pentru desfășurarea acestui curs sunt puse la dispoziția cursantelor în sala de curs. Nu trebuie cumpărat / adus nimic suplimentar.

Bonus 20 % reducere la cumpărături**: Desigur, alături de locația unde se desfășoară cursul este și magazinul Janetnails, iar în cazul în care, OPȚIONAL, cursantele doresc să efectueze cumpărături de produse specifice pentru construit unghii false, doar în ziua desfășurării cursului beneficiază de 20% discount la întreg sortimentul de produse 
*cu excepția produselor electrice Promed;
*nu se aplică la produsele care fac deja obiectul altei promoții;
*ca de obicei în aceste situații, aceasta reducere nu se cumulează cu alte reduceri, de exemplu dacă cursanta beneficiază deja in mod normal de un discount de fidelizare de 5% acest bonus de 20% discount pe perioada cursului nu se adună cu discountul de fidelizare, ci pur și simplu îl inlocuiește.

Locația: Janet Nails Academy, Timișoara, Piața Prahova, nr. 4 (vis-a-vis de magazinul Lidl de pe str. Budai Deleanu). Tel. locație: 0256 241 255

Durata cursului: 8 ore, prima parte demonstrativă și a doua parte practică.

Orar: 10.00 – 18.00, cu pauză de masă

Data: –

Prețul cursului: DOAR 130 lei ! 
De ce doar atât? 
1) pentru că în primul rând un curs de o zi oricum nu ar trebui să coste mult;
2) plus că în calitate de producători de produse profesionale pentru construit unghii false, este în interesul nostru să demonstrăm atât calitatea produselor cât si metodele practice și corecte de folosire a acestora. Noi am ales să facem acest lucru prin intermediul unor cursuri accesibile ca preț.

La finalul cursului fiecare cursantă va primi o diplomă de participare.  Fiind un curs unde se învață o tehnică de lucru și nu un curs de calificare profesională diploma nu este recunoscută de ministerul muncii.

Dați-ne de știre și noi vă contactăm (Pre-Formular de înscriere)

0256 241 255

disponibil de la 09:00 – 18:00

Adresa: Piața Prahova, nr. 4, Timișoara – România

email: office@janet.ro