Salut, eu sunt

NAILSTYLIST

This page is

Pot spune că tot ceea ce fac în ziua de azi îi datorez mamei mele. De ce spun asta?
Încă de mic o însoțeam mereu pe mama mea peste tot, mai ales atunci când mergea la manichiură. De multe ori era nemulțumită, iar eu fiind pasionat de tot ce cuprinde acest domeniu în urma cu exact 7 ani (2011) am făcut prima manichiură, bineînțeles ei.
Am început sa aprofundez in domeniu sa mă specializez și bineînțeles clientele nu au întârziat sa apara. În ziua de azi fac același lucru cu aceeași plăcere și nu cred că mă voi plictisi vreodată.

Pot spune că am avut și puțin noroc din cauza că sunt băiat și am ales această meserie, pentru ca toate doamnele sunt curioase de cum le-ar putea face un băiat manichiura , deoarece in țara noastră aceasta meserie nu prea este prestat de bărbați.

Dar niciodată sa nu spui niciodată! Dacă sunteți pasionați ce acesta meserie sau tot ceea ce ține de beauty nu ezitați să încercați, este loc pentru toată lumea iar dacă ai și puțin talent lucrurile vor merge de la sine!

Nu uitați in tot ceea ce faceti sa puneți și puțin suflet, spor la treaba !!!

 

02

Protezare Unghii Deteriorate
Protezarea unghiilor rupte, prin aplicarea de tipsuri și finisarea acestora în așa fel încât să nu se observe diferența între unghia naturală și cea protezată.
vezi step by step
French Manicure
Manichiură elegantă, simplă și potrivită pentru toate ocaziile, atât pentru servici, cât și pentru serile elegante.
Previous
Next

03

pentru informații și programări, nu ezitați să mă sunați

0765 894 010